Gasdetektor MSA Ultima X

Lediga jobb

Här nedanför hittar du de lediga tjänster som just nu finns hos oss. Finns det ingen ledig tjänst just nu eller om du inte hittar något som matchar din profil, så får du gärna skicka en allmän intresseanmälan. Vi är alltid intresserade av människor med rätt kompetens och erfarenhet.

Regionansvarig säljare till östra och mellersta Sverige

ppm Industrial AB har sedan starten 1991 blivit en av Sveriges ledande leverantör av produkter och service för mätning, larm och analys av gaser inom de flesta branscher. Vi söker en försäljningsansvarig med placering i mellersta Sverige för ett varierande och fartfyllt jobb som kräver eget ansvar med driv och initiativförmåga. Det är du som planerar, förbereder och utför det dagliga kundkontakterna med våra kunder och sätter stolthet i att inte lämna frågor obesvarade.

Säljare mellansverige

Om arbetet
Är du en ordningsam och initiativrik person som tycker om att göra affärer och skapa personliga relationer? Gillar du frihet under ansvar och trivs med varierande arbetsuppgifter där du balanserar uppgifter med kort framförhållning med långsiktig planering? Då är du den vi söker!

Du får ett fritt, självständigt och stimulerande arbete där du aktivt skall söka upp och bearbeta befintliga och potentiella kunder inom tillverkningsindustrin samt stat och kommun i östra och mellersta Sverige. Du får tillgång till en etablerad marknad, mogna produkter, produkter från branschens ledande leverantörer, omfattande erbjudande av tillhörande servicetjänster samt erfarna kollegor och en bred kundbas. Din funktion vid kundkontakter är att identifiera kundernas behov, skapa långsiktiga relationer samt marknadsföra våra produkter och tjänster som möter kundernas krav. Tjänsten är heltid och du kommer att ingå vårt säljteam om sju personer där vi gemensamt ansvarar för marknadsbearbetningen i hela riket.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från liknande befattningar. Du har troligen examen från en teknisk/kemisk eftergymnasial utbildning. Du har en stor social förmåga och tycker om problemlösning och förstår de bakomliggande principerna. Du är mål- och resultatinriktad och har ett naturligt driv med vana till självständiga beslut och har förmåga till helhetssyn. Du ska kunna bygga och utveckla relationer. Du sätter värde i noggrannhet utan förlora flexibilitet. I övrigt har du humor och trivs ute på fältet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser gärna att du som kvinna söker befattningen.

Om ppm Industrial AB
ppm Industrial AB är ett privatägt bolag med huvudkontor i Göteborg samt regionkontor i Stockholm- och Malmöregionen. Vi har sedan starten 1991 blivit en av Sveriges ledande leverantör av produkter och service för mätning, larm och analys av gaser. Med rätt specificerad utrustning och regelbundet underhåll kan vi säkerställa en trygg arbetsmiljö när det gäller hälsorisker och miljöpåverkan. Våra kunder finns i de flesta branscher bl.a. inom offentlig sektor, kemisk- och petrokemisk industri, rederinäringen, bilindustrin, stålindustrin samt läkemedelsindustrin. Vi är sedan 2011 certifierade av SP enligt ISO 9001 och 14001 vilket är garant att hela vår produktionsprocess är fullt spårbar. Vi har även försäljning av reservdelar och utrustningar samt egen utbildningsverksamhet.

Ansökan – Vill du veta mer?
För ansökan och frågor om tjänsten så kontaktar du Jesper Hess – VD
Telefon: 031-742 08 72
e-post: jesper.hess(at)ppmindustrial.se

Sista ansökningsdag är den 28 september 2017.

 

Allmän ansökan

För allmän ansökan och frågor om företaget så kontaktar du vår VD – Jesper Hess
Telefon: 031-742 08 72
e-post: jesper.hess(at)ppmindustrial.se