Lediga jobb

Här nedanför hittar du de lediga tjänster som just nu finns hos oss. Finns det ingen ledig tjänst just nu eller om du inte hittar något som matchar din profil, så får du gärna skicka en allmän intresseanmälan. Vi är alltid intresserade av människor med rätt kompetens och erfarenhet.

Servicetekniker

Är du en driven servicetekniker med en akademisk ådra på jakt efter nya utmaningar? Är du van att arbeta självständigt? Ser du tjusningen att arbeta med problemlösning samt sätter stolthet i att lämna från dig förstklassiga arbeten?

Då är du definitivt den vi söker!

Om ppm Industrial AB
ppm Industrial AB är ett privatägt bolag med huvudkontor i Göteborg samt regionskontor i Stockholm- och Skåneregionen. Vi har sedan starten 1991 blivit en av Sveriges ledande leverantör av produkter och service för mätning, larm och analys av gaser. Med rätt specificerad utrustning och regelbundet underhåll kan vi säkerställa en trygg arbetsmiljö när det gäller hälsorisker och miljöpåverkan. Våra kunder finns i de flesta branscher bl.a. inom offentlig sektor, kemisk och petrokemisk -industri, rederinäringen, bilindustrin, stålindustrin samt läkemedelsindustrin. Vi är sedan 2011 certifierade av SP enligt ISO 9001 och 14001 vilket är garant att hela vår produktionsprocess är fullt spårbar. Vi har även försäljning av reservdelar och utrustningar samt även en egen utbildningsverksamhet.

Vem är du?
Vi söker dig som idag jobbar som instrumenttekniker eller servicetekniker inom styr- & reglerteknik, fastighetsteknik eller processindustri. Du som person skall ha ett service- och affärsinriktat arbetssätt samt ha lätt för att ta kontakt och kommunicera med både kunder och leverantörer. Du är kreativ och nyfiken med förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt.

Som servicetekniker hos oss är det viktigt att du trivs i rollen som representant för företaget för att kunna ge bästa möjliga service till våra kunder. Då du arbetar mycket under eget ansvar är det viktigt att du inte räds för det samt kan driva dina arbetsuppgifter framåt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifterna består främst av att utföra service och kalibrering av stationära instrument för att detektera, mäta eller analysera gaser samt bygga och montera ihop tekniskt avancerade analysskåp. Arbetet utförs ute hos våra kunder samt i företagets lokaler i Hisings Backa.

Arbetet ställer stora krav på teknisk förståelse, erfarenhet av felsökning, noggrant arbetssätt samt goda datakunskaper för att serva och kalibrera portabla gasvarnare. Det krävs även mycket goda finmekaniska handlag för att bygga analysskåp som håller den höga kvalitet våra kunder förväntar sig. Här krävs det kompetens inom ritningsläsning, elinstallation/kabeldragning i apparatskåp samt inmätning och bockning av instrumentrör.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har en teknisk gymnasieutbildning om minst 3år. Du har gärna 3 års arbetslivserfarenhet som servicetekniker eller mer. Du har god datavana samt vana att arbeta i Office-programmen. Du har körkort för personbil. Du talar och skriver flytande svenska och har mycket god engelska i tal och skrift.

Vi förväntar oss att du har goda mekaniska handlag samt mycket god teknisk förståelse. Har du erfarenhet inom området kemi med gasdetektering eller el-behörighet BB1 eller högre, så ses detta som meriterande. Har du längre erfarenhet av elinstallationer och skåpsbyggnation så vi ser sådan bakgrund ses som fördelaktig.

För att lyckas med ditt arbete som servicetekniker krävs att du är engagerad och lösningsorienterad med ett stort tekniskt kunnande. Det är även viktigt att du är social och självgående med uttalad känsla för servicearbete och kundrelationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Formella krav
• Fullgjord teknisk gymnasieexamenminst 3 år (elprogram el. likn.)
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom teknisk service
• God datavana,samt god vana av Office-paketet
• Goda kunskaper i ritningsläsning och CAD
• B-körkort
• Flytande Svenska och Engelska i tal och skrift

Anställning
• Heltid
• Tillsvidare, tillträde snarast

Vi erbjuder
• Trevliga arbetskamrater
• Konkurrenskraftiga lönevillkor och andra förmåner
• Flextid
• Komptid

Ansökan
Vill du veta mer?
Kontakta Mikael Ström – Servicechef, 031-742 08 77 alt. VD – Jesper Hess, 031-742 08 72 för vidare frågor.

 

Allmän ansökan

För allmän ansökan och frågor om företaget så kontaktar du vår VD – Jesper Hess
Telefon: 031-742 08 72
e-post: jesper.hess(at)ppmindustrial.se

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng