Service i vår verkstad

Service som räddar liv och egendom

Läs mer om service i verkstaden

Service i vår verkstad av gaslarm är en billig livförsäkring. Eftersatt underhåll, oregelbundna kalibreringsintervall och brist på kunskap/säkerhetsrutiner är vanliga orsaker till gasrelaterade olyckor på arbetsplatser. Med regelbunden service, kalibrering och utbildning från oss så ökar ni säkerheten för de anställda och er egendom.

Service verkstad

Vi arbetar med flesta fabrikat och våra tekniker har gedigen kunskap och har genomgått utbildning hos tillverkarna
för att utföra kvalificerad service i vår verkstad.

Support

Hur kvitterar jag larmet? Vad betyder den gula symbolen i displayen? Varför fungerar inte syresensorn längre? Vi vet hur viktigt det är med support och finnas tillgängliga när problem är ett faktum. Vår telefonservice (031-779 29 50) hjälper dig och svarar på dessa frågor och många andra som rör din anläggning/instrument.

Kalibreringscertifikat

Efter avslutad service får ni ett kalibreringscertifikat på att instrumentet/anläggningen fungerar som den skall. Certifikatet innehåller uppgifter såsom batchnummer på kalibreringsgasflaska, mätvärde före och efter kalibrering samt inställda larmnivåer.

Lämna eller skicka dina instrument för service i vår verkstad:

ppm Industrial AB
Service
Importgatan 7
422 46 Hisings Backa

Klicka på pdf-filen nedan och fylla i uppgifter som hjälper oss att snabbt hantera din utrustning. Bifoga denna med ditt instrument som du skickar till oss.

Serviceorder SVEnska

Serviceorder Engelska

Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen