Process & Gasanalys

Många av våra leveranser inom gasanalys utförs som projekt

Läs mer om vår process

Vårt utbud av portabla gasanalysinstrument är idealiskt för mobila inspektioner, fältarbete och situationer där snabb och exakt gas analys är nödvändig. Dessa enheter är lätta att använda och erbjuder realtidsmätningar av gasnivåer. Oavsett om det gäller luftkvalitetsövervakning på arbetsplatser, miljöundersökningar eller hantering av farliga ämnen, har vi rätt verktyg för uppgiften. 

För applikationer som kräver kontinuerlig övervakning och automatiserad gasanalys erbjuder vi en imponerande serie stationära gasanalysinstrument. Dessa enheter är utformade för specifika platser eller processer där konstant gasnivåövervakning är avgörande för säkerhet och effektivitet. 

Våra stationära gasanalysinstrument har olika konfigurationer och sensoralternativ för olika behov och användningsområden, såsom inom petrokemi, energiproduktion och miljöövervakning. Avancerade funktioner som fjärrövervakning och dataloggningskapacitet förbättrar processkontrollen och minskar risken för gasläckage. 

Service och kalibrering för gasanalysinstrument 

Vi erbjuder också service och kalibrering för anläggningar eller instrument. Kontakta vår servicekoordinator för att boka tid för kalibrering eller service på plats. Vi prioriterar din utrustnings prestanda och pålitlighet och strävar efter att erbjuda skräddarsydd service som uppfyller dina behov och tidsramar. 

PPM Industrial är din pålitliga partner för gasanalysutrustning, vare sig det gäller portabla instrument för fältanalys eller stationära lösningar för konstant övervakning. Kontakta oss för specifika krav eller om du söker produkter som inte listas här. Vårt expertteam är redo att hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för säkerhet och kvalitet i din verksamhet. 

Gasmätning 

Gasmätning är en avgörande process för att övervaka och kontrollera gasnivåer i olika miljöer och applikationer. Genom att använda olika typer av gasdetektorer och mätinstrument kan man identifiera närvaron av olika gaser, inklusive farliga eller giftiga ämnen som kan utgöra risker för hälsa, säkerhet och miljö. Gasdetektorer kan vara bärbara eller stationära och använder olika sensorer och tekniker för att mäta gasnivåer, inklusive elektrokemiska sensorer, infraröda sensorer, ultraljud och termiska ledningsförmågor. Noggrann gasmätning är avgörande inom industrier som petrokemi, raffinaderier, gruvdrift, livsmedelsproduktion och miljöövervakning för att säkerställa säkerheten och överensstämmelse med regleringar. 

Varukorg
Rulla till toppen