Serviceavtal

Service som räddar liv och egendom

Läs mer om våra serviceavtal

Ett gaslarm är en billig livförsäkring. Eftersatt underhåll, oregelbundna kalibreringsintervall och brist på kunskap/säkerhetsrutiner är vanliga orsaker till gasrelaterade olyckor på arbetsplatser. Med regelbunden service, kalibrering och utbildning från oss så ökar ni säkerheten för de anställda och er egendom.

Serviceavtal

Med ett förmånligt och bekvämt serviceavtal från ppm Industrial tar vi hand om allt. Tillsammans tar vi fram en individuell serviceplan som är anpassad efter både anläggningen/instrumentets och verksamhetens behov. Utgångspunkten i vårt arbete är att all service ska göras enligt plan för att minimera akuta driftstörningar med höga kostnader som följd.

Er personliga servicetekniker tar kontakt med er i god tid före nästa service för att boka en tid som passar er bäst. Fördelen med att kunna planera in servicetillfällen ger minskade kostnader som kommer kunden till gagn. Förutom planerat förbyggande underhåll så är avtalskunder prioriterade vid avhjälpande underhåll och reparationer.

Personlig servicetekniker

När ni väljer oss som servicepartner får ni en personlig servicetekniker som tar hand om era behov hela vägen från tidsbokning till utförande av service och fakturering. På så sätt blir allt enklare med endast en kontaktperson som med tiden också lär känna dig och din anläggning. Våra servicetekniker går regelbundet på utbildning hos alla ledande tillverkare av gaslarm/instrument för att säkerställa arbetsmetoder och vidareutbildning.

Många processtyrningar kräver även en del kringutrustning såsom gaskylare, filter och uppvärmda provtagningsledningar för att fungera korrekt. Våra servicetekniker och konstruktörer har den erfarenhet som krävs och kan hjälpa till med alltifrån service och kalibrering till konstruktion och tillverkning av nya analyssystem.

Support

Hur kvitterar jag larmet? Vad betyder den gula symbolen i displayen? Varför fungerar inte syresensorn längre? Vi vet hur viktigt det är med support och finnas tillgängliga när problem är ett faktum. Vår telefonservice (031-779 29 50) hjälper dig och svarar på dessa frågor och många andra som rör din anläggning/instrument.

Kalibreringscertifikat

Efter avslutad service får ni ett kalibreringscertifikat på att instrumentet/anläggningen fungerar som den skall. Certifikatet innehåller uppgifter såsom batchnummer på kalibreringsgasflaska, mätvärde före och efter kalibrering samt inställda larmnivåer. Vi använder endast certifierade kalibreringsgaser med maximal spårbarhet mot nationella standarder och är analyserade enligt ISO 6143.

Serviceavtal

Till Ert förfogande har vi:

  • Stor serviceorganisation som utgår från tre regionala kontor i Sverige
  • Lång erfarenhet i branschen och hög kompetens
  • Förmånliga och bekväma serviceavtal med förutsägbara kostnader för underhåll varje år
  • Personlig servicetekniker som känner er verksamhet bäst
  • Certifikat på utfört servicearbete med 6 månaders garanti
  • Handhavandeutbildning på samtliga våra produkter för er personal
  • Telefonsupport som svarar på frågor om handhavande, service och kalibrering av alla gaslarm

Teckna serviceavtal och få kostnadseffektiv kontroll och underhåll av Era gaslarm/instrument. Kontakta din lokala säljare eller vår servicechef Anneli Johansson så hjälper vi till.

Serviceorder SVEnska

Serviceorder Engelska

Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen