Om Oss

Vi är ett privatägt bolag som startade 1991

Vi är ett privatägt bolag som startade 1991. Vi finns med huvudkontor i Göteborg och regionkontor i Stockholm- och Kristianstad, samt med ett dotterbolag i Danmark. Med specificerad utrustning och regelbundet underhåll kan vi hjälpa våra kunder att säkerställa en trygg arbetsmiljö för produktion, hälsorisker och miljöpåverkan.

Våra kunder finns i de flesta branscher bl.a. inom offentlig sektor, kemisk och petrokemisk -industri, rederinäringen, bilindustrin, stålindustrin samt läkemedelsindustrin. Hos oss finns ett komplett utbud av produkter, service och utbildning inom gasmätning, gaslarm och gasvarnare.

Här finner du alla våra produkter som gasvarnare, gasdetektor och instrument för gasanalys. Vi har ett komplett sortiment för gaslarm och övervakning av explosiva och giftiga gaser, gas data loggers för långtidsövervakning, gaskromatografer, gasläcksökning mm. Givetvis har vi service på alla våra produkter.

ISO9001-14001

Sedan 2011 är vi certifierade av SP enligt ISO 9001 och 14001. Detta är garanti för att hela vår produktionsprocess är fullt spårbar och kvalitetssäkrad.

ppm 1024x367 1

Numbers Speak For Themselves!

Satisfied Customers
0 +
Curated Products
+
Product Categories
+
Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen