Service hos kund

Service som räddar liv och egendom

Läs mer om service hos kund

Service av gaslarm är en billig livförsäkring. Eftersatt underhåll, oregelbundna kalibreringsintervall och brist på kunskap/säkerhetsrutiner är vanliga orsaker till gasrelaterade olyckor på arbetsplatser. Med regelbunden service, kalibrering och utbildning från oss så ökar ni säkerheten för de anställda och er egendom.

Service hos kund

Service av gaslarm

Med ett förmånligt och bekvämt serviceavtal från ppm Industrial tar vi hand om allt. Tillsammans tar vi fram en individuell serviceplan som är anpassad efter både anläggningens och verksamhetens behov. Utgångspunkten i vårt arbete är att all service ska göras enligt plan för att minimera akuta driftstörningar med höga kostnader som följd. Er personliga servicetekniker tar kontakt med er i god tid före nästa service för att boka en tid som passar er bäst.

Med fasta och förutsägbara kostnader för underhåll varje år får ni ett tryggt och enkelt ägande och kan lägga tid på er kärnverksamhet.

Support

Hur kvitterar jag larmet? Vad betyder den gula symbolen i displayen? Varför fungerar inte syresensorn längre? Vi vet hur viktigt det är med support och finnas tillgängliga när problem är ett faktum. Vår telefonservice (031-779 29 50) hjälper dig och svarar på dessa frågor och många andra som rör din anläggning/instrument.

Kalibreringscertifikat

Efter avslutad service får ni ett kalibreringscertifikat på att instrumentet/anläggningen fungerar som den skall. Certifikatet innehåller uppgifter såsom batchnummer på kalibreringsgasflaska, mätvärde före och efter kalibrering samt inställda larmnivåer.

Serviceorder SVEnska

Serviceorder Engelska

Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen