Sikkerhed og kalibrering

Dit udstyr kan redde dit eller dine kollegers liv!

Vi tager os af dine instrumenter til kalibrering. Vores sortiment omfatter også gasser til kalibrering af gasdetektorer og automatiske kalibreringsstationer.

1. Funktionstest
Før du bruger dit instrument, er det vigtigt, at du tester, at sensorer og alarmer fungerer korrekt. Den eneste måde at vide dette på er at udsætte dit instrument for en kendt gas og koncentration. Denne funktionstest før hver dags brug forsikrer dig om, at instrumentet vil redde dit liv, hvis du udsættes for farlig gas.

2. Kalibrering
Temperatur, fugtighed, alder og eksponering for gasser er alle faktorer, der påvirker sensorens ydeevne. Kalibrering kompenserer for disse faktorer og garanterer nøjagtigheden af ​​dit instrument. Kalibrering anbefales mindst hver 6. måned!

3. Rapportering
Næsten alle instrumenter, der bruges i dag, kan tilbyde en form for datalogning. Disse oplysninger kan, hvis de er samlet og tilgængelige, give indsigt i problemer, der kan eksistere på arbejdspladsen. Hvilke instrumenter har alarmeret, hvor og hvornår skete det? Desværre hentes disse data normalt ikke, før der er sket en ulykke. Med kompilerede og tilgængelige data kan man forebygge og træffe foranstaltninger, før en tragedie indtræffer!

Det kan du læse mere om i den europæiske standard EN 45544-4:1999, der også gælder som svensk standard. Arbejdspladsluft – Direkte indikerende måleinstrumenter for gasser og dampe. Del 4: Vejledning til valg, installation, brug og vedligeholdelse.

kalibrering
Sikkerhed og kalibrering 2
Indkøbskurv

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen