Stationär läcksökning

Akustisk lækagedetektion

Akustisk lækagedetektion er en avanceret lækagedetektionsteknologi, der bruges til at identificere og lokalisere gaslækager i industri applikationer. Et af de førende produkter på dette område er Distran Ultra Pro, en håndholdt ultralydskamera som er specielt designet til at detektere lækager i gasform. Denne teknologi bruger ultralydsbølger, der genereres, når gas undslipper gennem små åbninger under tryk, hvilket er en effektiv metode til hurtigt at lokalisere lækagekilder uden at skulle komme i direkte kontakt med gassen.

Tekniske funktioner i Disran Ultra Pro 

Distran Ultra Pro er udstyret med 124 integrerede mikrofoner, der fanger ultralydssignaler og bruger disse til at skabe et billede af lækagens placering. Dette gør det muligt at identificere placeringen af ​​lækagen på sikker afstand og med stor præcision. Kameraets indbyggede software, Audalytics, giver brugerne mulighed for at oprette detaljerede rapporter, der inkluderer billeder og videoer fra inspektionen, hvilket letter informationsdeling og hurtig handling. 

Fordele ved ultralydsteknologi 

Ultra Pro kan registrere lækager af alle typer gasser, inklusive luft og vakuum, og fungerer selv i støjende omgivelser takket være dens evne til at bortfiltrere uvedkommende lyde. En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved denne enhed er dens evne til at opdage og kvantificere lækager i realtid, hvilket giver værdifuld information til prioritering af vedligeholdelsesarbejde og beregning af potentielle omkostninger forbundet med lækager. 

ATEX-certificering og brug i farlige miljøer 

Ultra Pro er også godkendt til brug i potentielt eksplosive miljøer (ATEX-certificeret), hvilket gør den ideel til brug i olie- og gasindustrien, kemiske anlæg og kraftværker. Dens robuste design og integrerede LED-belysning gør den også velegnet til brug i svært tilgængelige og mørke områder. 

Indkøbskurv

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen