Industrial Scientific iNet DSX-I dockningsstation

DSX-I är en iNetbaserad systemlösning för kalibrering och kontroll av instrument och dess status, samt sammanställning av insamlade dataloggar.

Komplett med hårdvara och programvara ”i molnet” som gör det enkelt att kontrollera och kalibrera Era gasmätare. Systemet administrerar och dokumenterar alla viktiga data som instrumenten registrerar t.ex. mätvärden, kalibreringsinformation. Avvikelser rapporteras automatiskt till berörda personer via mail.

I lösningen ingår obegränsad användning av dockningsstationer och webportalen iNet Control automatiska uppgradering av mjukvaror i instrument och licensavgifter, installation och anpassning av systemet till Er verksamhet kan beställas separat.

Passar alla Industrial Scientific’s gasvarnare.

Beskrivning

 

Dockningsstation DSX-I är hårdvaran i systemet och det är här du ansluter kalibreringsgasen och dockar dina instrument. Aktuell aktivitet, funktionskontroll, kalibrering, datanedladdning eller uppgradering av mjukvara startar automatiskt när instrumentet dockas till stationen. Lämnas mätaren kvar i stationen startar laddningen av dess batteri.

Enheten handhas enkelt med tre tangenter och visar information på en upplyst LCD-display. Stationens koppling till internet och en virtuell server gör att Du har full kontroll över dina gasmätare oavsett var du befinner dig.

Tillbehör

  • iGas läsare
  • Demand flow regulator
  • Demandflowregulator med tryckgivare
  • Flaskhållare för miniflaskor för bänk- eller väggmontage stora eller små
  • Flaskhållare för miniflaskor för bänk- eller väggmontage för stora flaskor

Egenskaber

Display, pump

Pdf
Produktblad

Video
iNet Control
Systembeskrivning

Skicka en förfrågan

Indkøbskurv
Rulla till toppen