Distran Ultra Pro

Ultra Pro

Ultra Pro handhållna ultraljudskamera kan noggrant lokalisera gasläckor från flera meter med oöverträffad hastighet. Den utmärker sig för att hitta läckor i höga eller svåråtkomliga områden.

Sensorn fungerar genom att detektera de specifika ljud som trycksatta gasläckor avger. Tack vare sina integrerade 124 ultraljudsmikrofoner rekonstruerar ultraljudskameran ljudkällans position. Informationen överlagras i realtid med en optisk kamera.

Ultra Pro skapar, med ett enda tryck, bilder och videor som kan sammanställas i rapporter antingen med Distrans rapporteringsprogram Audalytics eller med användarens föredragna programvara.

 

KVANTIFIERA GASLÄCKOR OCH PRIORITERA UNDERHÅLL

Att uppskatta gasläckage har aldrig varit så enkelt

 

Tack vare sina 124 sensorer kan Ultra Pro inte bara lokalisera läckor utan även kvantifiera allvaret av en gasläcka inom några sekunder och utan behov av ett stativ. Från ljudkällans ljudstyrka omvandlas en gasflödeshastighet automatiskt i realtid. Den påverkas inte av bakgrundsljudet. Läckagekvantifieringen gör det möjligt att prioritera underhållet och informera besluten om reparation av läckorna.

Dessutom uppskattar ultraljudskameran Ultra Pro, i realtid, dess detektionsgräns i den aktuella miljön givet användarens valda inställningar. Det gör det möjligt för operatören att validera sin inspektion.

 

 

Produktblad

datasheet_distran_ultra_pro_en

datasheet_distran_ultra_ce_en

 

Video

Skicka en förfrågan

Indkøbskurv
Rulla till toppen