AGC NovaCHROM GC

NovaCHROM- Gaskromatogaf  använder industridrivna och beprövade metoder av analys för kvalitetskontroll av gaser med hjälp av olika detektorteknologier anpassade till de applikationer som krävs.
Minimal träning är nödvändig eftersom den stora färgen är interaktiv pekskärm ger ett lättanvänt användargränssnitt för guidning funktionalitet. Det ger utmärkt kontroll över de många funktionerna som möjliggör exakt övervakning av applikationer. Detta gör det möjligt för operatören att utföra valda applikationer med lätthet och säkerställer att NovaCHROM GC ger en toppklass service till dig hela tiden.

Varje NovaCHROM GC är utrustad med specifika kromatografikomponenter beroende på applikation. Dessutom bibehåller de packade kolonnerna med sina ugnar med flera kolumner och individuella temperaturregulatorer exceptionell stabilitet, känslighet, noggrannhet och repeterbarhet.

Med en optimerad förbrukning av bärargas ger NovaCHROM också en ekonomisk plattform med låg ägandekostnad och lång livslängd.

De integrerade diagnostik- och konfigurerbara larmsystemen pekar ut alla områden som kräver uppmärksamhet för att möjliggöra snabb identifiering och lösning av processproblem. Med dessa funktioner kan NovaCHROM fungera obevakad under långa tidsperioder. Detta gör denna GC-plattform mycket mångsidig och robust för att möta driftens krävande behov.

 

Datablad

AGC_NovaCHROM_GC_Range

NovaCHROM_Detector_Applications_Overview

 

Detektorerna som finns tillgängliga i AGC NovaCHROM GC-serien är:

NovaCHROM 1000 with Discharge Ionisation Detector (DID)

NovaCHROM 2000 with Argon Discharge Detector (ADD)

NovaCHROM 3000 with Flame Ionisation Detector (FID)

NovaCHROM 4000 with Thermal Conductivity Detector (TCD)

NovaCHROM 5000 with Flame Photometric Detector (FPD)

Skicka en förfrågan

Indkøbskurv
Rulla till toppen