NYHET!! Trådlösa Gasdetektorn DSG 210

DGS ERIS-210 RF är en ATEX klassad trådlös gasdetektor med batteridrift upp till 2år och dataöverföring via LoraWan. Det gör det möjligt att tillhandahålla säkerhet på platser där det saknas tekniska nätverk. Den fungerar som varning/loggning av de obligatoriska tröskelvärdena för koncentrationerna av explosiva, giftiga och kvävande gaser.

DGS210 har 60st olika gaser att välja mellan och kan användas som logger eller  gaslarm genom ppmCloud.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies och GDPR. mer information

Dina cookies inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Information om vår policy för personuppgifter enligt dataskyddsförordningen finns att läsa här GDPR

Stäng