NYHET!! CUB VOC Detektor med 11,7 lampa

ION Science lanserar nu den välkända CUB PID-detektorn med möjlighet till 11,7eV-lampa. Det innebär att det nu är möjligt att mäta och skydda mot ännu farligare gaser. Till exempel kan 11,7eV-lampan användas för att mäta tex metylklorid och formaldehyd som tidigare inte var möjlig med 10,6eV-lampan.

Ion Science Cub

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies och GDPR. mer information

Dina cookies inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Information om vår policy för personuppgifter enligt dataskyddsförordningen finns att läsa här GDPR

Stäng