Water & Waste 23-24 oktober 2019

Välkommen att besöka oss i monter M:15 på nya Åby Mässan.

Water & Waste är en fackmässa inriktad för representanter från privat och offentlig sektor inom den svenska VA-, återvinnings- och avfallsindustrin. Mässan äger rum den 23 – 24 oktober 2019 på Åbymässan i Göteborg. På plats får du som besökare möjlighet att ta del av kompetensutveckling, tillfälle att se innovationer och ny teknik samt möjlighet att knyta nya affärskontakter. 

Hos oss finner du produkter som gasvarnare, gasdetektor och instrument för gasanalys. Vi har ett komplett sortiment för gaslarm och övervakning av explosiva och giftiga gaser, gas data loggers för långtidsövervakning, gaskromatografer, gasläcksökning mm. Givetvis har vi service på alla våra produkter.

Registrera och hämta din kostnadsfria biljett här…

EVERY MOLECULE

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies och GDPR. mer information

Dina cookies inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Information om vår policy för personuppgifter enligt dataskyddsförordningen finns att läsa här GDPR

Stäng