VA-Mässan 25-27 September 2018

Välkommen att besöka oss på VA-mässan

Möt oss på Nordens största VA-mässa!
I år fyller VA-mässan 20 år! Det firar man med en välfylld utställning och ett seminarieprogram fyllt av aktuella frågor som diskuteras av branschens experter. Besök oss i monter B04:99 som du finner i B-hallen så skall vi visa dig framtidens teknologi inom stationära och portabla applikationer för att mäta, detektera och analysera gaser. Vi har även loggande instrument och hjälper Er med service och reparation av Era nuvarande instrument, om så behövs.

Kom till Jönköping och träffa Mathias, Mats, Staffan och Lars i vår monter för ett fruktsamt samtal, eller bara en kopp kaffe, om så önskas.

Entrebiljett – klicka här!

Du finner oss i hall B / monter B04:99

 

PPM INDUSTRIAL – EVERY MOLECULE

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies och GDPR. mer information

Dina cookies inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Information om vår policy för personuppgifter enligt dataskyddsförordningen finns att läsa här GDPR

Stäng