ProcessTeknik-Mässan 9–11 Oktober 2018

Välkommen att besöka oss på ProcessTeknik-Mässan

Möt oss på Nordens största mötesplats för framtidens processteknik!
ProcessTeknik arrangeras i Göteborg parallellt med Scanautomatic och har snabbt blivit den ledande mötesplatsen för automation och processteknik i Norden. ProcessTeknik är den självklara mötesplatsen för kunskapsöverföring och nya affärer för tillverkande industri. Det är här framtidens processtekniska lösningar presenteras som

5 anledningar till varför du ska besöka mässan

  • Du träffar Mathias, Mats, Staffan och Lars i vår monter för ett fruktsamt samtal, eller bara en kopp kaffe, om så önskas.
  • Du möter hela branschen under tre intensiva mässdagar.
  • Vår mötesplats presenterar framtidens lösningar på dagens utmaningar och problem i branschen.
  • På plats kan du lyssna till kunskapshöjande och aktuella seminarier på mässans scen.
  • Se den senaste tekniken och jämför de olika produkterna, allt på samma ställe.
  • Branschöverskridande möten med utställare och besökare på Scanautomatik som arrangeras parallellt.

Besök oss i monter D03:22 som du finner i D-hallen så skall vi visa dig framtidens teknologi inom stationära och portabla applikationer för att mäta, detektera och analysera gaser. Vi har även loggande instrument och hjälper Er med service och reparation av Era nuvarande instrument, om så behövs.

Entrebiljett – klicka här!

Du finner oss i hall D / Monter D03:22

 

PPM INDUSTRIAL – EVERY MOLECULE

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies och GDPR. mer information

Dina cookies inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Information om vår policy för personuppgifter enligt dataskyddsförordningen finns att läsa här GDPR

Stäng