Nya hygieniska gränsvärden som träder i kraft 21 augusti 2018

Var uppmärksam på
Som instrumentägare kan dessa förändringar innebära att Era nuvarande konfigureringar i Era instrument måste anpassas för att uppfylla dessa nya nivåer.
Vissa instrument kan ha problem rent tekniskt att kunna mäta ner på dessa nivåer. Kontakta oss så skall vi vara behjälpliga i det fall du har frågor om dina instrument och vilka olika handlingsalternativ Ni har för att möta framtidens krav.

Läs mer om detta…

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies och GDPR. mer information

Dina cookies inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Information om vår policy för personuppgifter enligt dataskyddsförordningen finns att läsa här GDPR

Stäng