Nya kontor och etablering av servicepunkter

Täby, Kristianstad & Höganäs

Hösten och våren har varit en trevlig och en hektisk tid. Vi har fått tillskott av flera nya kollegor och samtidigt startat nya kontor i både Stockholmsområdet och Skåne. Detta gör vi för att förbättra oss ytterligare och samtidigt vara närmare våra kunder.

I samband med detta så introducerar vi också lokala “servicepunkter”. Dessa servicepunkter finns i Täby, Kristianstad och Höganäs. På dessa platser kan våra kunder besöka oss för att lämna in och kalibrera eller felsöka sina instrument, eller bara sitta ner en stund för att diskutera sitt instrumentinnehav med våra medarbetare.

Våra större projekt och lite mer avancerad och djupdykande service, underhåll och reparation utförs precis som idag vid vårt servicecenter i Hisings Backa.

Hitta till oss…

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies och GDPR. mer information

Dina cookies inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Information om vår policy för personuppgifter enligt dataskyddsförordningen finns att läsa här GDPR

Stäng