Besök oss på EURO EXPO i Östersund 14 – 15 februari

Du är välkommen till Euro Expo Industrimässa i Östersund

Kom och besök vår monter där vi kommer att visa gasvarnare, gasdetektor och instrument för gasanalys. Vi har ett komplett sortiment för gaslarm och övervakning av explosiva och giftiga gaser, gas data loggers för långtidsövervakning, gaskromatografer, gasläcksökning mm.

Får vi nöjet att träffa dig bjuder vi gärna på kaffe och tilltugg och hoppas få möjligheten att visa dig ny teknik och marknadens bästa produkter och tjänster inom detektering, mätning och analys av gaser.

 

Hjärtligt välkommen!

 

Öppettider

Onsdag 14 februari 9-17, entrén stänger 16.

Torsdag 15 februari 9-17, entrén stänger 16.

Klicka här för att beställa biljett

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies och GDPR. mer information

Dina cookies inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Information om vår policy för personuppgifter enligt dataskyddsförordningen finns att läsa här GDPR

Stäng