Besök oss på EURO EXPO i Luleå 29 – 30 november

Besök oss gärna i Arcushallen Luleå där vi kommer att visa gasvarnare, gasdetektor och instrument för gasanalys. Vi har ett komplett sortiment för gaslarm och övervakning av explosiva och giftiga gaser, gas data loggers för långtidsövervakning, gaskromatografer, gasläcksökning mm.

Öppettider
Onsdag 29 nov 9-17
Torsdag 30 nov 9-17

Klicka här för att beställa biljett

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies och GDPR. mer information

Dina cookies inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Information om vår policy för personuppgifter enligt dataskyddsförordningen finns att läsa här GDPR

Stäng