Ny kollega

Regionchef Öst – Mats Fridell

Mats har en mycket lång erfarenhet och kunskap inom gastillämpningar och styr- och regler applikationer. Mats börjar första november 2017 som kundansvarig i vårt östra distrikt och han utgår från Norrköping med ett geografiskt område som omfattar, Östergötland, Södermanland, Stockholm, Uppsala, Västmanland och Örebro län.

Mats har de senaste elva åren arbetat med industrigasapplikationer mot den metallurgiska- och tillverkande industrin i västra och mellersta Sverige. Innan detta arbetade han i många år med komponentförsäljning för hydrauliktillämpningar. Mats är i grunden utbildad inom styr- och reglerteknik vilket ger ytterligare fördelar i hans nya tjänst.

Kontakta Mats så hjälper han till med råd för instrumentering för att detektera, mäta eller analysera gaser på ett på ett säkert sätt. Mats hjälper också till med tillhörande tekniska servicetjänster för att kalibrera, serva eller reparera instrumenten.

e-post: mats.fridell@ppmindustrial.se
Telefon: 08-37 29 10
Mobil: 070-535 08 74

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies och GDPR. mer information

Dina cookies inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Information om vår policy för personuppgifter enligt dataskyddsförordningen finns att läsa här GDPR

Stäng