Gasdetektor MSA Ultima X5000

NyhetGasdetektor MSA Ultima X5000

Gasdetektor MSA Ultima X5000

Gasdetektor MSA Ultima X5000 bidrar till att öka säkerheten och minska kostnaderna – kostnader för installation, kostnader för underhåll och livscykelkostnader. Ultima X5000 har Bluetooth-stöd och kan skicka meddelanden om detektorns status. Dessutom kan en kvalificerad tekniker som använder en surfplatta testa, kalibrera och återställa upp till 20 enheter i en enda operation.

Med gasdetektor MSA Ultima X5000 kan två sensorer för samma gas eller två för olika gaser monteras. Detta ger ökad säkerhet eller möjlighet att detektera flera gaser i samma detektor. Dessutom kan sensorer bytas utan att detektorn stängs av och att gasfriförklaring behövs.

Fördelar
• Förlänga perioden mellan kalibreringar upp till 18 månader.
• Ge snabb varning när en sensor prestanda försämras, så att den kan bytas ut innan det misslyckas.
• Minska frekvensen av sensorn ersättare, och därmed ägandekostnader.

Läs mer om MSA Ultima X5000…

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies och GDPR. mer information

Dina cookies inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Information om vår policy för personuppgifter enligt dataskyddsförordningen finns att läsa här GDPR

Stäng