Multigasvarnare MSA ALTAIR 4XR

Nyhet

MSA ALTAIR 4XR Multigasvarnare

Multigasvarnare MSA ALTAIR 4XR ger i realtid händelsemeddelanden via Bluetooth. Denna tuffa och pålitliga 4-gas monitor med beprövade MSA XCell sensorer som är bland de snabbaste i världen och kan paras ihop med appen MSA ALTAIR Connect. Med denna så kan larmmeddelanden skickas till andra användare av appen MSA ALTAIR Connect.
MSA ALTAIR 4XR multigasvarnare

Arbeta smartare med ALTAIR Connect app.

• Uppdatera inställningar för sensorer
• e-post med kalibreringsinformation
• Skapa meddelandegrupper
• Få påminnelser för service

Var uppkopplad för meddelanden från användarna

  • Gasavläsningar i realtid
  • InstantAlert™ nödmeddelanden
  • MotionAlert™ ”man-down” larm

Läs mer om MSA ALTAIR 4XR…

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies och GDPR. mer information

Dina cookies inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Information om vår policy för personuppgifter enligt dataskyddsförordningen finns att läsa här GDPR

Stäng