Områdesövervakning av gaser

Radius BZ1

Radius BZ1

Säkra ett område, övervakning av läckage eller i trånga utrymmen. Industrial Scientific Radius BZ1 för att skapa säkra zoner på arbetsplatsen.

Larmmeddelande som är högt och tydligt samt olika färgade ljussignaler för gas- och icke-gas så att du inte bara vet att instrumentet larmar utan även varför. Du kan identifiera gaser och larm från ett säkert avstånd, och läsa kritiska säkerhetsmeddelanden såsom “UTRYM” eller “VENTILERA”.

Skapa trådlösa nätverk och ta emot realtidsavläsningar från andra instrument, inbegripet portabla Gasvarnaren Ventis Pro Series och dess automatiska, peer-to-peer mesh-nätverk.

Multigasvarnare Radius BZ1

Radius BZ1

Fokusera på arbetet som skall utföras och var säker på att arbetsområdet är övervakat från farliga gaser. Radius BZ1 skyddar din arbetsplats från farliga gaser och har redundanta sensorer. Inga andra motsvarande produkter har längre batteritid eller räckvidd och dessutom med enkel setup.

Gå till produkt…

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies och GDPR. mer information

Dina cookies inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Information om vår policy för personuppgifter enligt dataskyddsförordningen finns att läsa här GDPR

Stäng