Multigasvarnare GMI PS 200 med utökad batteritid

Nyhet

Multigasvarnare GMI PS200

GMI erbjuder nu en signifikant ökad batteritid på sin portabla gasdetektor PS200 med upp till 80 timmar i diffusionläge och 20 timmar i pumpläge.
Denna bärbara gasdetektor är både lätt och tålig och är idealisk för skydda personal i utsatta miljöer och trånga utrymmen. Instrumentet övervakar, visar och larmar för upp till fyra farliga gasförhållanden samtidigt som det detektera för alla möjliga kombinationer av Metan, Syre, Kolmonoxid, Svavelväte, och ett brett spektra av olika brandfarliga gaser.
Instrumentets menyer och kalibrering är intuitiva med lättförståeliga med växling mellan enkla en-knappfunktioner.

Under drift visar den stora LCD-skärmen batteriets livslängd och gaskoncentrationer i realtid. Vid larm över går instrumentet till att varna brukaren genom vibrationer, rött blinkande ljus och hög ljudsignal.

För ytterligare ökad personlig säkerhet så är PS200 försedd med en valfri funktion med rörelsesensor där man kan ställa in att instrumentet skall larmar i det fall instrumentet inte flyttas inom en förinställd tid.

Ytterligare funktioner i instrumentet är valfri inbyggd pump för fjärrprovtagning i slutna utrymmen, manuell justerbar bakgrundsbelysning på LCD-skärmen för dåliga ljusförhållanden, en kodfunktion för personliga inställningar, avisering av förfallodag för kalibrering och loggning av data som kan laddas ner med en USB-anslutning till en dator.
Till instrumentet finns dessutom flera tillbehör så som dockningsstation för funktionstest och kalibrering, laddningsstation för upp till 5 instrument samt skyddshölje i gummi i flera färger.

Gå till produkt…

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies och GDPR. mer information

Dina cookies inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Information om vår policy för personuppgifter enligt dataskyddsförordningen finns att läsa här GDPR

Stäng