IIC – Individual Instrument Control

iic-logoDu är alltid ansluten till och kan dra fördelar av IIC – Individual Instrument Control som slutkund hos oss på ppm

Sedan 2011 har vi på ppm Industrial AB registrerat och sparat alla underlag på de instrument vi haft inne på service hos oss. Detta innebär att vi nu lanserar vårt system för individuell historik, uppföljning och kontroll av gasvarnare, gasdetektorer både portabla och fast monterade. Detta innebär för dig som instrumentägare att du får ett detaljerat stöd för att säkerställa att du har tillförlitligt instrument.

IIC - individual instrument control

Hos ppm kontrolleras och kalibreras alltid alla instrument som går ut till slutkund
oavsett om dessa är helt nya eller äldre och blivit servade.
Vid varje kalibrering medföljer ett tillhörande certifikat som är en garant för
instrumentets kondition vid tillfället. Då många instrument ofta är en säkerhets-
anordning så behandlar vi alltid varje instrument som en individ.

Läs mer…

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies och GDPR. mer information

Dina cookies inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Information om vår policy för personuppgifter enligt dataskyddsförordningen finns att läsa här GDPR

Stäng