Ny kollega på ppm Industrial AB

Vi är glada att presentera Mikael Ström som vår nya medarbetare. Mikael kommer att inneha en ny befattning hos oss som servicekoordinator. Mikael har många års erfarenhet inom service och förebyggande underhåll i processindustrin. Vi ser fram emot att ha Mikaels kompetens och erfarenhet hos oss för vi skall kunna leverera ännu bättre service till våra kunder.
ppm Industrial AB
Mikael börjar hos oss i januari 2017.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies och GDPR. mer information

Dina cookies inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Information om vår policy för personuppgifter enligt dataskyddsförordningen finns att läsa här GDPR

Stäng