Multigasvarnare GMI Gasurveyor 700 Series

Nyhet

gs700

Med den senaste IR-teknologin i en robust och pålitlig design, är GMI Gasurveyor 700 ett mycket konfigurerbart instrument med hög prestanda och ett användarvänligt gränssnitt. Intelligenta dataloggnings funktioner tillsammans med GPS kartläggning förenklar datainsamling.

Komplettera med ett ”Instrument Management System” som ger tillgång till kalibreringshistorik, kartläggning och många andra skräddarsydda rapporter.

Gå till produkt…

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies och GDPR. mer information

Dina cookies inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Information om vår policy för personuppgifter enligt dataskyddsförordningen finns att läsa här GDPR

Stäng