Gaslarmcentral Oldham MX32

Nyhet

Gaslarmcentral Oldham MX32

Gaslarmcentral Oldham MX32 är mycket flexibel och för 1 eller 2 kanaler samt maximalt 8 gasdetektorer. Analoga eller digitala signaler kan anslutas till enheten och 5 programmerbara händelser per detektor. Tydlig 5″ grafisk display för visning av mätvärden och larm samt information om system och mätpunkter. Centralen lagrar larm-, system- och felmeddelanden för uppföljning och kontroll i efterhand.

Till produkt…

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies och GDPR. mer information

Dina cookies inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Information om vår policy för personuppgifter enligt dataskyddsförordningen finns att läsa här GDPR

Stäng