Vi ställer ut på ProcessTeknik 4-6 oktober 2016

Besök oss gärna i monter D03:33 på Svenska Mässan i Göteborg så skall vi visa den senaste tekniken och berätta om våra servicetjänster som underlättar och ökar säkerheten hos dig.

Välkommen till Scanautomatic och ProcessTeknik 2016 Nordens största mötesplats för den tillverkande industrin! Automation, processteknik och hållbara lösningar i världsklass, helhetslösningar med utrustningen på plats i produktionskedjan och kompetenshöjande och inspirerande seminarier.

Här samlas branschen under tre kunskapsintensiva dagar vilket ger nya mötesmöjligheter för lönsamma affärer.

Du träffar över 300 utställare, hittar ny teknik och nya lösningar för en effektivare produktion!

Klicka på bilden nedan och hämta din biljett

Processteknik logo

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies och GDPR. mer information

Dina cookies inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Information om vår policy för personuppgifter enligt dataskyddsförordningen finns att läsa här GDPR

Stäng